Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، قیمت هر لیتر گازوئیل در فوب خلیج فارس را 60 برابر نرخ این فرآورده در ایران اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا، آقای مجتبی محفوظی در استودیو گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما افزود: یکی از دلایل پیدایش فعلی قاچاق سوخت را می‌توان تفاوت نرخ یارانه‌ای فرآورده‌های نفتی به ویژه نفت و گاز عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد: نرخ یارانه‌ای هر لیتر گازوئیل در کشورمان 300 تومان و قیمت فوب این کالا در خلیج فارس، 60 برابر این نرخ است و این تفاوت سبب طمع ورزی سودجویان و قاچاقچیان سوخت می‌شود.
آقای محفوظی تصریح کرد: اگر در کشورمان شاهد قاچاق سوخت و کالا نباشیم بدان معناست که دستگاه‌های مربوط، وظایف خود را به درستی انجام داده اند، اما وقتی شاهد قاچاق سوخت در این ابعاد وسیع باشیم یعنی مسئولان مربوطه، وظایف خود را به درستی و به حد مطلوب انجام نمی‌دهند و در بحث نظارت و کنترل نقص‌هایی وجود دارد.
آقای حمیدرضا دهقان نیا سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سوی دیگر استودیو گفت: تا زمانی که یارانه‌های سنگین برای سوخت در کشورمان پرداخت می‌شود نیازمند اعمال شاخص‌هایی هستیم.
او با اشاره به گزارش قاچاق سوخت افزود: ما منکر قاچاق سوخت نیستیم، اما این حجم از سوخت قاچاق که در گزارش تحلیلی و تحقیقی رسانه ملی را می‌توان معطوف به کل کشور دانست نه فقط مبادی گمرکی استان کرمانشاه، به این لحاظ احتمالاً در بیان حجم سوخت قاچاق بزرگنمایی صورت گرفته است.
در گزارش ابتدایی برنامه میزان حجم سوخت قاچاق روزانه سه میلیون لیتر عنوان شده که به ادعای میهمان برنامه، این حجم از سوخت قاچاق می‌تواند به کل معابر کشور معطوف شود.
آقای دهقان نیا ادامه داد: از آنجا که تولید و صادرات نفت و گاز و سایر تولیدات و فرآورده‌های پتروشیمی و پالایشی در دستان حاکمیت است، پس نباید هر آنچه را که از مرز‌ها وارد و خارج می‌شود، قاچاق انگاشت، ضمناً اگر صادراتی در خصوص نفت و سوخت شکل می‌گیرد قطعاً توسط وزارت نفت صورت گرفته است.
سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ضمن بیان حجم سوخت قاچاق روزانه به میزان سه میلیون لیتر ادامه داد: برآورد استانی در دست نیست، اما این میزان از قاچاق سوخت مربوط به کل کشور می‌شود او همچنین حجم قاچاق کل فرآورده‌ها و مشتقات نفتی کشور را حدود 9 میلیون لیتر عنوان کرد.
آقای محفوظی نماینده مردم آبادان در سوی دیگر استودیو گفت: بی شک قاچاق سه و نیم میلیون لیتر سوخت در یک روز را نمی‌توان تنها به دست قاچاقچیان جزء دید، بلکه مافیا‌هایی در پشت پرده حضور دارند که در نهایت آن‌ها به قاچاقچیان قابل رویت می‌رسند، برای پیگیری چنین حجمی از قاچاق تمامی مسئولان و ارگان‌های مربوط باید پاسخگو باشند.
آقای قاسم مطلبی مدیرکل گمرک پرویزخان هم در ارتباط تصویری با این برنامه گفت: گمرک پرویز خان در بحث صادرات مشتقات نفتی، برابر مصوبات، جزء گمرکات تخصصی محصولات نفتی و مشتقات نفتی محسوب نمی‌شود و فقط مجاز به همکاری با شرکت‌های نفتی و فرآورده‌های آن جهت انجام صادرات محصولاتشان هستیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: اقتصادی میلیون لیتر قاچاق سوخت سوخت قاچاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۹۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا گفت: به زودی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، مهدی سیدهاشمی اظهار کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی مالکان خودروهای نوشماره و خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.

وی افزود: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر محافظت می‌شود.

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام و بررسی‌های لازم انجام شده است و به جمع‌بندی خوبی رسیدیم.

هاشمی ادامه داد: در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که در پی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا تنها اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش دریافت و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی و صحت‌سنجی و پس از آن تأیید شدن یا نشدن را به این سامانه اعلام می‌کند.

کد خبر 749653

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۲۷ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در هندیجان
  • توقیف اتوبوس حامل گازوئیل قاچاق در ریگان
  • توقیف اتوبوس حامل ۱۱ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در ریگان
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • ◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • کشف ۸۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان