Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر اتحادیه مالکان کشتی ایران با بیان اینکه نرخ سوخت (گازوئیل) برای شناور‌های مسافری هر لیتر ۳۰۰ تومان است، گفت: در ناوگان تجاری خصوصی سوخت با نرخ فوب خلیج فارس و هر لیتر امروز حدود ۶۵۰۰ تومان اختصاص می‌یابد. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ‌یحیی ضیایی مهرجردی درباره سوخت شناور‌ها اظهار داشت: سوخت شناور‌ها گازوئیل است و در حال حاضر دو نوع سوخت یارانه‌ای و آزاد (بانکرینگ) برای شناور‌ها داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: در کشور ما قیمت سوخت یارانه‌ای شناورها هر لیتر ۳۰۰ تومان و قیمت سوخت بانکرینگ بسته به نرخ فوب خلیج فارس، هر روز متغیر است، به عنوان مثال امروز هر لیتر ۶ هزار و ۵۰۰ تومان است.

دبیر اتحادیه مالکان کشتی ایران با اشاره به اینکه ناوگان تجاری ملکی سوخت با نرخ آزاد دریافت می‌کند، ادامه داد: ما در نامه‌ای که به شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و دفتر معاون اول رئیس‌جمهور فرستادیم، اعلام کرده‌ایم که به علت بروز تحریم‌های اخیر و عدم تردد زیاد شناور‌های بخش خصوصی ایران، این هزینه سنگین سوخت برای شناور‌ها مقرون به صرفه نیست.

ضیایی با بیان اینکه کشتی‌ها از صاحبان کالا ریال دریافت می‌کنند نه دلار، اضافه کرد: از دولت تقاضا کردیم که بخشی از سوخت ناوگان شناور‌های تجاری را به صورت یارانه اختصاص دهند و بخشی هم به صورت سوخت آزاد اختصاص یابد تا بدین ترتیب بتوانند در این شرایط تحریم خوب عمل کنند.

وی افزود: تاکنون از هیچ‌یک از مراجعی که ذکر شد پاسخ مثبتی دریافت نکرده‌ایم، البته با فراکسیون دریایی مجلس شورای اسلامی و کمیسیون انرژی مجلس هم جلسه داشتیم و موضوع را مطرح کردیم، اما هنوز به نتیجه نرسیده است و تاکنون راهکاری نیافته‌ایم تا یکی از معضلات شناورداران بخش خصوصی در خلیج فارس و دریای عمان رفع شود.

دبیر اتحادیه مالکان کشتی ایران تأکید کرد: فعلا ناوگان تجاری بخش خصوصی، سوخت آزاد دریافت می‌کند.

ضیایی با اشاره به اینکه در حوزه شناور‌های تجاری پیگیری‌های زیادی داشتیم، افزود: این شناور‌ها تجاری، کالا‌های صادراتی را به کشور‌های حاشیه جنوب خلیج‌فارس نظیر قطر، امارات، کویت و عمان جابه‌جا می‌کنند.

دبیر اتحادیه مالکان کشتی ایران تأکید کرد: قطعاً اگر سوخت برای شناور‌های تجاری با نرخ مناسب‌تری دراختیار ناوگان قرار گیرد، این در قیمت تمام‌شده کالا مؤثر است.

* سوخت شناور‌های مسافری هر لیتر ۳۰۰ تومان

وی اظهار داشت: در شناور‌های مسافری که تعداد آن‌ها محدودتر است، تعاونی‌های مسافری در بندرعباس، بندر لنگه و بندر چارک داریم که شناور‌ها از سرزمین اصلی به جزایری نظیر کیش، قشم، ابوموسی، هرمز و لارک تردد می‌کنند.

دبیر اتحادیه مالکان کشتی افزود: این شناور‌ها سوخت به قیمت هر لیتری ۳۰۰ تومان دریافت می‌کنند، بنابراین بخش مسافری یارانه دریافت می‌کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نرخ فوب خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۱۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس

تین نیوز

فعالان صنفی بخش حمل و نقل جاده ای کشور از رفع مسدودی 6000 کارت سوخت ناوگان عمومی خبر دادند.

به گزارش تین نیوز، طبق این گزارش، با پیگیری کانون های رانندگان و دارندگان کالا و مسافر کشور  و کمک و تلاش حوزه معاونت حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور ۶۰۰۰ کارت سوخت ناوگان حمل و نقل جاده ای کشور که به دستور مقام قضایی قفل شده بود، آزاد شد.

قابل ذکر است در تاریخ هشتم فرودین ماه امسال جلیل سالاری معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت:اکنون گازوئیل در داخل کشور لیتری ۳۰۰ تومان فروخته می شود که این رقم حتی هزینه حمل هر لیتر گازوئیل را هم پوشش نمی دهد. بنابراین نیاز است که یک سامانه پایشی ایجاد شود که به طور مثال بارنامه های جعلی که بسیار زیاد صادر می شود را شناسایی و با آن مقابله کند.

سالاری افزود: مشاهدات ما نشان می دهد که بخش زیادی از سهمیه سوخت این مجموعه ها به سمت قاچاق منحرف می شود. یعنی وقتی همکاران من وضعیت فعالیت مجموعه های اقتصادی که سهمیه سوخت آنها توسط دستگاه های متولی تایید شده را پایش می کنند، انحراف حدود یک و نیم میلیارد لیتری میان توزیع و مصرف را مشاهده می کنیم.

معاون وزیر نفت گفت: بسیاری از بارنامه های جعلی در کشور صادر و منجر به این شده که سهمیه سوخت تخصیص یافته به این خودروها به سمت قاچاق منحرف شود. این موارد باعث اتلاف حجم بسیار بالایی از سرمایه های کشور شده است.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی اظهار داشت: بنابراین بهینه سازی مصرف انرژی و همچنین مدیریت مسیرهای تخصیص سوخت از اقدامات مهمی است که برای کاهش مصرف سوخت باید انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی گفت: با توجه به اختلاف قیمت بسیار زیادی که گازوئیل در داخل و خارج کشور دارد، فروش سهمیه گازوئیل در مبادی مرزی به مراتب بیشتر از اجرت حمل بار سود دارد. این مسئله موجب مهاجرت تعداد زیادی از کارت های سوخت به مرزها شده و صاحبان این کارت ها از فروش سهمیه گازوئیل درآمد کسب می کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کشف بیش از ۲۷ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در هندیجان
  • توقیف اتوبوس حامل گازوئیل قاچاق در ریگان
  • توقیف اتوبوس حامل ۱۱ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در ریگان
  • ◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس
  • حضور مالک جدید باشگاه استقلال در فدراسیون کشتی
  • مالک استقلال در خانه کشتی رؤیت شد
  • دیدار مالک باشگاه استقلال با رئیس فدراسیون کشتی
  • عکس| مالک استقلال در خانه کشتی رؤیت شد
  • (عکس) مالک جدید باشگاه استقلال در آغوش علیرضا دبیر
  • شرایط مشابه گرایی با رقیب برادرش؛ در ۸۲ کیلو کشتی نمی‌گیرد